Peps logo

Peps Intérim voor de vierde keer op rij genomineerd voor Trends Gazelle

2024/01/16
Peps Intérim, een toonaangevend bedrijf in de uitzendsector, is voor de vierde keer op rij genomineerd als Trends Gazelle. Deze nominatie weerspiegelt het voortdurende engagement van het bedrijf voor uitmuntendheid, innovatie en economische groei. Dit artikel verkent de redenen achter deze opmerkelijke erkenning en de impact ervan op de uitzendsector.

Het concept van Trends Gazelles:

Trends Gazelles zijn bedrijven die opvallen door hun snelle en constante groei. Georganiseerd door Trends Magazine, richt dit prestigieuze evenement zich op Belgische bedrijven die significant bijdragen aan de nationale economie. De winnaars worden geselecteerd op basis van hun financiële groei, werkgelegenheidscreatie en positieve invloed op de markt.

Concreet is de selectie van Trends Gazelles gebaseerd op groeicijfers:

  • Groei van de toegevoegde waarde over de laatste 5 boekjaren
  • Groei van het personeelsbestand
  • Groei van de cashflow

Al 23 jaar selecteren de redacties van Trends-Tendances en Trends 50 tot 250 Trends Gazelles in elke provincie. Deze groeiende bedrijven zijn niet alleen een energiebron voor onze economie, maar ook een echte inspiratiebron voor ondernemers. De titel van Trends Gazelle is erkend in de zakenwereld vanwege zijn nationale reputatie en regionale erkenning.

Peps Intérim: Een uitstekende reis

Sinds de oprichting heeft Peps Intérim zich gepositioneerd als een belangrijke speler in de uitzendsector. De vierde nominatie als Trends Gazelle bevestigt de kracht van hun bedrijfsstrategie en efficiënte beheer. De constante groei van het bedrijf getuigt van hun vermogen om zich aan te passen aan marktontwikkelingen, terwijl ze hoge normen van service en kwaliteit handhaven.

Afgelopen jaar heeft Peps Intérim voor het eerst de taalgrens overschreden met de oprichting van een kantoor in Gent. Het team in Gent richt zich voornamelijk op internationale technische profielen. Met deze geografische uitbreiding en nieuwe internationale diensten kan Peps Intérim een voortdurende groei garanderen in de komende jaren.

Sleutelfactoren voor het succes van Peps Intérim:

Verschillende factoren hebben bijgedragen aan het voortdurende succes van Peps Intérim. Allereerst heeft het bedrijf de behoeften van de constant evoluerende arbeidsmarkt kunnen voorspellen door flexibele en aangepaste oplossingen te bieden.

De belangrijkste succesfactor blijft echter de authenticiteit en nabijheid van Peps Intérim. De medewerkers in de verschillende kantoren zijn altijd bereikbaar om vragen van zowel klanten als uitzendkrachten te beantwoorden, zowel tijdens als na de werkuren dankzij een permanentiedienst. Deze nabijheid en warmte zorgen ervoor dat uitzendkrachten en klanten een langdurige relatie opbouwen met Peps Intérim.

Trends Gazelle voor de vierde keer:

Het nieuws van de nominatie van Peps Intérim als Trends Gazelle voor de vierde keer werd met enthousiasme ontvangen door het team en de partners van het bedrijf. Dit versterkt de motivatie om te blijven excelleren en innoveren in de uitzendsector.

"Dit is opnieuw een bevestiging van het kwaliteitswerk dat we leveren in de uitzendsector en het motiveert ons om onze groei in de toekomst verder te zetten. Bedankt aan al onze medewerkers, klanten en partners om dit mogelijk te maken."

Christophe Quévy

Heb je nog vragen?

ONTVANG ONZE VACATURES IN JE INBOX

We helpen elk individu en elke organisatie om hun volledige potentieel te bereiken, door middel van menselijk kapitaal.