Peps logo

Peps Intérim Doornik viert zijn eerste verjaardag!

2024/05/30
Op 19 april 2022 vierde het team van Peps Intérim hun eerste verjaardag in het kantoor te Doornik.

In 2021 stelde Christophe Quevy, al bijna 15 jaar aan het hoofd van Peps Intérim, aan Christine en Mélissa voor om een nieuw Peps-agentschap te ontwikkelen in de regio Doornik. Het duo accepteerde de uitdaging met plezier!

De twee consultants hebben in het verleden samengewerkt op het gebied van interimwerk. Vandaag de dag is de kracht van het team het bieden van expertise in werving, van de analyse van de klantbehoefte tot de vaste aanwerving van uitzendkrachten. Aan deze werkwijze wordt de goede kennis van het sociaaleconomische weefsel van de regio Doornik toegevoegd.

Peps Intérim, een uitzendbureau dat anders is dan de anderen

Peps is namelijk een ander soort uitzendbureau. Wanneer Christine en Mélissa bij Peps Intérim zijn komen werken, was dat vooral omdat dit KMO-bedrijf lokaal en dichtbij wil zijn. Met zijn hoofdkantoor in Bergen, dekt Peps heel Wallonië en zijn er uitzendkantoren te vinden in Doornik, Bergen, La Louvière, Charleroi, Braine-L’Alleud en Herstal.

Volgens Christine en Mélissa definiëren transparantie, respect voor de mens en communicatie met hun interne en externe gesprekspartners Peps.

Het agentschap in Doornik wil een generalist zijn in de werving van arbeiders en bedienden, maar is vooral actief in de sectoren transport, logistiek, agrovoeding, industrie en bedrijfsdiensten.

Het kantoor van Peps Intérim in Skylab Doornik

Het team is onlangs verhuisd naar de Skylab Factory, gelegen in Doornik op de site van de oude boekenbeurs, een dynamische en ontmoetingsrijke plek voor zowel de klanten van het agentschap als de kandidaten die ze willen aannemen. De gedeelde werkruimte maakt ook een grote diversiteit aan samenwerking en uitwisseling met de co-workers mogelijk.

Het agentschap ontvangt u op afspraak van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur in de Skylab Factory, gelegen aan Avenue de Maire 44 in 7500 Doornik.

Contactgegevens: tournai@pepsinterim.be – 069/49.10.40

ONTVANG ONZE VACATURES IN JE INBOX

We helpen elk individu en elke organisatie om hun volledige potentieel te bereiken, door middel van menselijk kapitaal.